Aktuális

Étkezés befizetés, információk, Decemberi étlap, étkezési díj

TISZTELT SZÜLŐK!

AZ DECEMBERI ÉTKEZÉS BEFIZETÉSE

DECEMBER 14-ÉN SZERDÁN 7.30-17 ÓRA KÖZÖTT LESZ

A „B” ÉPÜLET OLDALSÓ BEJÁRATÁNÁL, A GAZDASÁGI IRODÁBAN.

KÖSZÖNÖM!

Étlapok letöltése >>

Információ az étkezésről

Információ az étkezésről (PDF)

1.sz. nyilatkozat (PDF)

2.sz. nyilatkozat (PDF)

Étkezési díj október 1-től történő változása

Iskolai programok (December)

Szeretnénk Önöknek tájékoztatást nyújtani iskolánk decemberi programjairól. Ez megkönnyítheti a mindennapok tervezését.

Kiemelt eseményeinkről az osztályfőnökök a megfelelő időben bővebb tájékoztatást fognak nyújtani.

Naptár >>

Szeretettel meghívjuk Önöket iskolánk első Szülősulijára!

Ha egy kicsit is zavarja Önt, hogy gyermeke órákon át képes a mobilját nyomkodni és/vagy bugyuta játékkal tölteni az egész délutánt ...

... ha azt veszi észre, hogy gyermeke nem úgy működik, mint ahogy Ön viselkedett gyermekkorában ...

Tovább >>

Intézményvezetői megbízásra benyújtott pályázat

Pályázat

Intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.

Császár Csilla Rita Letöltés >>

Hagyományéltető nap a szentendrei Skanzenben

Az alsó tagozat idei hagyományéltető/ pályaorientációs napjára október 13-án került sor, a gyalog is könnyen megközelíthető Szabadtéri Néprajzi Múzeumban.

A cél a mozgás és kirándulás mellett népi kultúránk, hagyományaink megismerése és éltetése cselekvéssel, játékkal, feladatokkal, az eredeti csodálatos környezetben.

Tovább >>

Büszkeségeink - Gottlasz Kristóf


Október 4. Az állatok világnapja iskolánkban

Az Izbégi Általános Iskola a szomszédos Izbégi Óvodával közösen vett részt az Állatok világnapja alkalmából szervezett programokon. Az óvoda szervezte események egy részének iskolánk biztosította a helyszínt, így az óvodások ezen a napon átjöhettek az iskolába, az alsó tagozatos iskolások pedig az óvodába. Sok kisgyermeknek már ez nagy élményt jelentett!

Tovább >>

Ádám-játék

A magyar dráma napja alkalmából a Magyar Művészeti Akadémia és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem előadássorozatot szervezett Madách Imre méltán híres művének irodalomtörténeti előzményeiről és hatásáról. Az ember tragédiájának bűnbeesés jelenete már a középkorban is számos misztériumjátékot ihletet meg. Ezen Ádám-játékok közül a XVIII. században, Csíksomlyón írt ferences iskoladrámát vitte színpadra az Izbégi Általános Iskola 6.b osztálya.

Felkészülésük során a gyerekek betekinthettek a színjátszás történeti előzményeibe, valamint a Biblia kultúrkör alakító történeteinek egyikébe.

Munkájukkal az iskoladrámák történeti valósága elevenedett meg a XV. kerületi diáknézők számára: a játszva tanulás.

Horváth Dóra Ilona Magyar Bajnok

Horváth Dóra Ilona iskolánk 1.a osztályos tanulója. Pici kora óta tornázik, pár éve a Magyar Levegősportok Szövetségénél sportol. Hihetetlen akaraterejénél csak tehetsége nagyobb ennek a kicsi lánynak.

A hétvégén megrendezett Magyar Bajnokságon silk és karika kategóriában korosztályában Magyar Bajnok lett! Ráadásul ezt a teljesítményt 7 évesen érte el a 8-9 évesek között.

Fantasztikus kitartása mellett mellett kitűnő a tanulmányi eredménye is.

Nagyon büszkék vagyunk rá, szeretettel gratulálunk a szép eredményhez!


Motoros nap

Egy májusi pénteken ellátogatott hozzánk a Motorosok a gyermekekért Alapítvány nyolc tagú küldöttsége. Nagylelkűségük célja a gyerekek öröme volt. Hat csodaszép, hatalmas motorral érkeztek hozzánk, amire az összes kisbános elsős felülhetett egy körre a focipályáig és vissza. Ajándékot is kapott tőlük az iskola: társasjátékok és közlekedésről szóló mesekönyvek kerültek elő a csomagtartókból. Cserébe megvendégeltük őket pogácsával, szendviccsel és kávéval, valamint a gyerekek rajzokkal készültek nekik. Elmondhatatlanul jó érzés volt látni a gyerekek boldogságát és, hogy ilyen különleges és kedves vendégeink lehettek. Örök hálánk nekik!

Zsóka néni, Szilvi néni, Móni néni, Tücsi néni, Kati néni és az 1/a és b osztályosok

2022/2023-as tanévre szóló általános iskolai beiratkozás időpontjai

Kedves Szülők!

2022. április 6-án (szerdán) megnyílik a KRÉTA beiratkozás szülői felülete (BÁI), amellyel a szülőknek/törvényes képviselőknek lehetősége lesz, hogy előzetesen beküldjék gyermekeik adatait az adott általános iskolákba.

A személyes megjelenés a beiratkozás folyamata során kötelező, de az online előzetes jelentkezés hatására rendkívül gyors és gördülékeny ügyintézés valósulhat meg.

A személyes beiratkozás napjai: 2022. április 21-22. 8:00 - 16:00 (csütörtök és péntek).

Bővebb tájékoztatót és a szükséges dokumentumokat az alábbi hirdetménybe találják.

Hirdetmény >>

Iskolánkban énekelt a város apraja

„Aki zenével indul az életbe, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti őt a bajon" - Kodály Zoltánnak ez a gondolata kísérte végig mottóként az iskolánkban 18. alkalommal megrendezett kistérségi népdalversenyt.

Tovább >>

Iskolanyitogató Az Izbégi Általános Iskolában

Idén is szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket! Igyekszünk személyes ismerkedésre lehetőséget teremteni.

Első alkalommal csak szülők - pedagógusok körben, második alkalommal gyerekekkel közösen, harmadik alkalommal már az osztályba sorolás után, az osztálytanítókhoz kapcsolódva.

Találkozásainkat a vírushelyzethez kell igazítanunk, ezért sajnos néhány korlátozást vezetünk be idén.

Tovább >>

Tájékoztatás az iskola-egészségügyi munkáról, elérhetőségek

Iskolavédőnő:

Szőkéné Szabó Csilla

 • Telefon: +36 20-322-0728

 • E-mail: szaboszoke@gmail.com

Iskolaorvos:

Dr. Tamás Györgyi

Tájékoztató >>

Sztrájk

MEGERŐSÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS

Tovább >>


AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK FELHÍVÁSA A GYERMEKEK OKTATÁSHOZ VALÓ JOGÁNAK A PEDAGÓGUS SZTRÁJK ALATTI ÉRVÉNYESÜLÉSE ÉRDEKÉBEN

Tovább >>

Természettudományból (leg)jeles(ebb) az Izbégi Suli

Az Izbégi Általános Iskola 7.b osztályos csapata nyerte meg a nívós Bolyai Természettudományi Csapatversenyt a nyugat-pest megyei területi megmérettetésen. A győztes csapat tagjai 149 ponttal és 7 hibátlan feladatmegoldással jutottak tovább az országos döntőbe.

Tovább >>

Művészeti tehetséggondozás az Izbégi Általános Iskolában

Amely évek óta működik az iskolánkban 5-6 évfolyamokon. Majd folytatódik szakköri illetve művészeti középiskolai előkészítő szintjén. Utóbbinak 100 %-os eredménye hosszú ideje.

Tovább >>

Covid-19 INTÉZKEDÉSI TERV 22.01.17

Kollégákat keresünk!

 • Gyógypedagógust

 • Logopédust

 • Takarítónők jelentkezését várjuk iskolánkba. Az önéletrajzot személyesen a titkárságra, vagy e-mailben az igazgato@izbegisuli.hu címre kérjük eljuttatni.

A magyar kultúra napja a legkedveltebb tananyag az Izbégi suliban

A magyar nemzet legérdekesebb, legjelentősebb hungarikumjainak plakátjait készítették el az Izbégi Általános Iskola tanulói a magyar kultúra napja alkalmából. Az érdekes projektfeladat célja az volt, hogy az iskola közelebb vigye a gyerekeket ehhez a tartalmas témakörhöz.

Tovább >>

4.a Betlehem

Az Állatvédelmi Nagykövet levele

Kedves Diáktársaim!

Környezetvédő tanáraitoktól már halhattatok arról, hogy milyen fontos az állatok felelős tartása. Bizonyára sokaknak van közületek otthon háziállata, amelyért/amelyekért felelősséget vállaltatok. De vannak olyanok is, akik nem tarthatnak állatot. Vagy amiatt, mert az állatnak nem megfelelő helyen élnek (például lakótelepen) vagy egyéb okokból.

Most hozzátok szólnék néhány szót.

Ha szívesen segítenétek gazdátlan, de emberszerető és barátságos állatokon, akkor a Szentendrei Árvácska Állatmenhelyen ezt meg tudjátok tenni. Ezen a menhelyen körülbelül 100 kutya és 110-120 macska várja az odalátogatókat. A szüleitek az alábbi számlaszámon tudnak segíteni pénzadománnyal: 64700076-10006234

Hogyha pedig a helyszínen szeretnétek az állatokkal foglalkozni, az alábbi önkéntes munkákat ajánljuk:

 • A kutyagondozás könnyebb feladatainak ellátása.

 • Kutyasétáltatás, kutyákkal foglalkozás, játék a kifutókban.

 • Cica gondozás, foglalkozás, játék.

 • Állatok etetéséhez kapcsolódó konyhai feladatok ellátása.

 • Lakossági rendezvények előkészítése, lebonyolítása.

 • Rendezvények, kutyák-cicák fotózása.

 • Kertgondozás, takarítás.

 • Reklámkampányhoz plakátok terjesztése.

Ha szereted az állatokat, és szívesen töltenéd velük a szabadidődet, akkor szeretettel várunk a Szentendrei Árvácska Állatmenhelyen!

Az Izbégi Általános Iskola Állatvédelmi Nagykövete

Bolyai Matematika Csapatverseny 2021

Prof. Dr. Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke fővédnöksége mellett a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium és a BOLYAI CSAPAT Kft. a 2021/2022. tanévben nevezéses alapon megrendezte a Bolyai Matematika Csapatverseny megyei/körzeti fordulóját 3-8. osztályosoknak.

Tovább >>

Aktualitások 2021-22. tanév

Kedves Szülők!

A tanévkezdéssel kapcsolatos részletes információkat hamarosan a megszokottak szerint küldünk. Addig is a legfontosabb tudnivalókat itt olvashatják.

Első tanítási nap: 2021.09.01. szerda

Évnyitó tervezett időpontja: 2021.09.01. szerda, reggel 8 óra.

Étkezés: Továbbra is háromszori étkezés vagy ebéd rendelhető. Lehetőség van a gluténmentes / diétás étrend igénylésére - ezt orvosi igazolás bemutatásával külön kérjük jelezni!

Az étkezéssel kapcsolatos ügyintézést a következő tanévben is Varga Zsuzsa végzi. Elérhetősége a honlapon megtalálható.

Kérjük, hogy az étkezési nyilatkozat kitöltésével legyenek szívesek a 2021/22-es tanévre vonatkozó étkezési igényüket jelezni!

A Nyilatkozatok beérkezésének határideje: 2021. augusztus 25. szerdai nap.

Az étkezést 2021.09.02-től tudjuk biztosítani.


Üdvözlettel: Vezetőség

ONLINE-ból JELES

ONLINE-ból JELES - címmel írt ki pályázatot a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, 2021.április hó elején.

A pályázat kifejezetten a vírushelyzet miatt kialakult otthoni tanulás és tanítás időszakáról szólt, olyan pedagógusokat kerestek, akiket érdemesnek tartottunk mi szülők a milliónyi pedagógus közüli kiemelésre. Egy percig nem gondolkoztam, azonnal mozgósítottam titokban szülőtársaimat. Lelkesen és teljes egyetértésben mentek az emailek...

Tovább >>

UNICEF minden gyerekért

Október 10. a Mentális Egészség Világnapja, melynek alkalmából az UNICEF idén a gyerekek és a fiatalok helyzetére hívja fel a figyelmet.

Az UNICEF Magyarország ezekhez a kihívásokhoz próbál közvetlen segítséget nyújtani az érintett korosztály tagjainak, valamint szüleiknek és tanáraiknak is. Legújabb hírlevelünkben ismerkedjen meg programjainkkal és keressen minket.

Itt vagyunk, hogy segíthessünk!

TOVÁBB

Molnár Gábor országos bajnok lett Piliscséven

Az Édesapa levele:

2021-ben élért eredmények

Magyar Nyílt Nemzeti Endurocross Kupa sorozat 85 cm3 év végi összetett 1. hely.
Szlovák Nyílt Junior Motocross Bajnokság 85 cm3 év végi összetett 2. hely.

2021-ben Gabi még indult három versenyhétvégén a Cseh Junior Bajnokságban 85 cm3-ben /ez a régió legerősebb versenysorozata/ itt Top 8 volt a legjobb összetett napi eredménye. Illetve Magyar Nyílt Nemzeti Junior Motocross Bajnokságban két fordulón ahol 4-ik helyezéseket ért el.

2022-ben Gabi utolsó évét tölti ebben a korcsoportban /85 cm3/.
Terveink között szerepel a Magyar Motocross Bajnokság illetve Cseh Motocross Bajnokság teljes szezonjában versenyezni.

Ezek az eredmények 8 év munkája után születtek!

Köszönjük a lehetőséget és a sok segítséget amit kaptunk!

Üdvözlettel /Best Regards/Freundliche Grüße:
Molnár Gábor


Izbégi Gyermekekért Alapítvány 1%

Kérjük támogassa az Izbégi Gyermekeket személyi jövedelemadójának 1%-val.

Az Izbégi Gyermekekért Alapítvány

Adószáma:

Számlaszáma: