Aktuális

Családi és Gyereknap

Étkezés befizetés, információk, Júniusi étlap, étkezési díj

TISZTELT SZÜLŐK!

A JÚNIUSI ÉTKEZÉS BEFIZETÉSE 

JÚNIUS 08-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN! 

7.30-17 ÓRA KÖZÖTT A GAZDASÁGI IRODÁBAN („B” ÉP.) LESZ.

KÖSZÖNÖM!

Étlapok letöltése >>

Információ az étkezésről

Információ az étkezésről (PDF)

1.sz. nyilatkozat (PDF)

2.sz. nyilatkozat (PDF)

Étkezési díj október 1-től történő változása

Hittan módosítás

2023/2024. tanévre szóló hit- és erkölcstan módosítás. A kitöltött papírt a titkárságon kell leadni.

Letöltés >>

Kistérségi Népdalverseny

A Kistérségi Népdalverseny immár régóta szerepel az Izbégisuli éves programjában: hagyományunk lassan kilép a tinédzserkorból, hiszen 19 éve adunk otthont az eddig már több ezer fiatalt megmozgató nemes megmérettetésnek. Az eltelt évek alatt olyan országos és világhírű zsűritagok tették tiszteletüket iskolánkban, mint Petrás Mária, Szvorák Katalin, Eredics Gábor előadóművészek.

A népdalcsokrok előadóinak száma megkövetelte, hogy idén már két helyszínen, két zsűri előtt mérjék össze tudásukat az indulók. Egyéni-, csoportos ének illetve hangszeres kategóriában mutatta meg tehetségét a szentendrei kistérség iskoláinak majdnem 120 dalos madara. Az izgalmat leszámítva igen értékes produkciókkal rukkolt elő a 116 versenyző, módfelett megnehezítve ezzel az értékelők feladatát. Amíg a versenyzés után a zsűrik a döntéseiket meghozták, addig a vetélkedés szereplői néptáncoltak, köveket dekupázsoltak illetve – hogy, hogy nem - énekeltek. Kategóriánként a leggyönyörűbb előadások arany-, ezüst- és bronz minősítést kaptak.

Vörös Zsuzsanna

Galéria >>

Tarkabarka rajzverseny

A versenyünk kiírt pályázatára a város számos pontjáról érkeztek alkotások. Összesen 246 különleges, kreatív és egyedi pályamunkát kaptunk. Az alsó tagozatos alkotók hazánk egyik legszínesebb költőjének, Petőfi Sándornak a verseit illusztrálták saját elképzeléseik szerint. A felső tagozatosok pedig a Himnusz költői képeit jelenítették meg egyéni módon. A zsűri tagjai: Istók Bernadett festőművész, Farkas Bori textiltervező iparművész, Kaszai Krisztina rajztanár voltak.

Tovább >>

Mesepatak

Mesét olvasni jó. Megírni még jobb. Tudják ezt Szentendre általános iskolás tanulói is, ennek következtében a Mesepatak 2023 elnevezésű meseíró versenyre kedves, okos, szép meséket küldtek.

Tovább >>

Bolhapiac

Ebben a tanévben - a szokásoktól kicsit eltérve - május 18-án, csütörtökön tartottuk meg iskolánkban a már  hagyományossá vált  Bolhapiacot.

Gyerekek, szülők, pedagógusok nagyon lelkesen tervezgettek, gyűjtögették az eladásra szánt portékákat.

Most is bebizonyosodott, hogy milyen kreatív tanulóink vannak: szerencsekerék, társasjátékok, fagylalt, vattacukor, rengeteg házi készítésű sütemény, palacsinta és megannyi könyv, játékszer került eladásra. Ezenkívül kivételesen tetoválásra, körömfestésre, célbalövésre is mehettek a gyerekek.

Kicsik és nagyok egyaránt nagyon élvezték ezt a délutánt, alkudtak, "kofáskodtak" örömmel.

Nagy köszönet illeti a Szülőket, nélkülük ez az esemény nem jöhetett volna létre. 

Jövőre folytatás következik!


Tomasovszkyné Kiss Mónika

Galéria >>

Aszfalt rajzverseny

Május 10-én ismét az egész éven átívelő vetélkedő sorozatunk, a „LEG OSZTÁLY” egyik feladata került sorra, mégpedig az aszfalt rajzverseny. 

A Madarak és fák napján rendeztük, de most rendhagyó módon nem ez volt a téma, hanem már a vakációra készülve „Nyári bakancslistám” címmel hirdettük meg az alsós osztályok számára.

A gyerekek izgatottan készültek erre a feladatra: meséltek, beszélgettek, ki mire vágyik, mit szeretne a nyáron, hová utazna, kivel töltené a vakációt, terveket készítettek, előre lerajzolták, hogy mi kerül majd az aszfaltra. Nagy volt az izgalom az időjárás miatt is: igencsak „fenyegetett” bennünket az eső, de végül szárazon megúsztuk.

A verseny ideje alatt hatalmas volt a sürgés-forgás, lázasan rajzoltak a csemeték, sokszor még a körmüket sem kímélve színeztek, kontúroztak, kereteztek. 

Fülig krétás lett mindegyikük, de megérte, igazán szuper alkotások születtek! Egy csoda lett az udvar a sok színes rajzzal!

A verseny végeztével néhány rajzot tanító kolléga járta körbe az épületeket, hogy értékeljék az alkotásokat.

Sajnos két nap múlva az eső elmosta a csodás rajzokat, de természetesen fotón is megörökítettük, így újra és újra megnézhetik a gyerekek.

Alsós Öko-sport nap

Hagyományosan a húsvét utáni első szerdán az Izbégi Iskolában Öko-sport napot szoktunk rendezni az alsó tagozatos gyerekeknek. Ez most sem volt másképp. Az esemény témája idén is az év élőlényei voltak, a patak mellett lebonyolított sportos feladatok e köré szerveződtek. 

Tovább >>

Fenntarthatóság a szentendrei Izbégi Általános Iskolában

A tavaszi hónapok egyre inkább a környezetvédelemről szólnak. Nemcsak az iskolák keretein belül, hanem városi szinten is egyre több figyelemfelkeltő programot szerveznek. 

Örökös Ökoiskolaként kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk védelmére. Gyönyörű miliőben töltjük napjainkat, melynek megóvására felhívjuk a gyerekek figyelmét és melyet együtt szépítgetünk.

Tovább >>

Tejszív

Május 12-én, pénteken iskolánk alsó tagozatos diákjai egy nagyon érdekes projektnapon vehettek részt: egy utazó roadshow során megtudhatták, hogyan kerül a tej a tehéntől egészen az asztalig.

A program célja a tejtermékek népszerűsítése,  a helyes táplálkozás  fontosságára való felhívás és néhány tévhit eloszlatása a tejjel kapcsolatban.

Tovább >>

Óriási siker

Bonifert Ákos, iskolánk 7.a osztályos tanulója 3. helyezést ért el az országos karate diákolimpia egyéni döntőjében. Az országos döntőt Jászberényben tartották. A katában bronzérmet érő gyakorlatok – az elődöntő és döntő – a videókon megtekinthetők. Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

Nagy Dezső
testnevelés szaktanár

Iskolai programok (Május/Június)

Szeretnénk Önöknek tájékoztatást nyújtani iskolánk májusi/júniusi programjairól. Ez megkönnyítheti a mindennapok tervezését.

Kiemelt eseményeinkről az osztályfőnökök a megfelelő időben bővebb tájékoztatást fognak nyújtani. 

Naptár >>

Szülői értekezletet leendő elsősöknek

2023. május 17-én (szerda) 17 órakor tájékoztató szülői értekezletet tartunk a 2023 szeptemberében induló első osztályokba beiratkozott gyerekek szüleinek a "C" épület ebédlőjében.

Elsős beiratkozás

Iskolanyitogató időpontok (A plakát megnyitása)

Tájékoztatás tanköteles gyermek beíratásáról

Suliséta (videó)

Hó volt, Hó nem volt! (videó)

Leendő elsős osztályaink

Leendő elsős tanítóink

Dokumentumok

Városi Versmondó Verseny

Az idei tanévben április 19-én került sor a Városi Versmondó Versenyre, melynek a Pest Megyei Könyvtár adott otthont. Petőfi Sándor és kortársai költeményeiből kellett verset választaniuk a gyerekeknek.

Iskolánkat az alábbi 8 tanuló képviselte, ők az iskolai fordulón első helyezést értek el:

Minden résztvevő tanuló nagyon szépen szerepelt, büszkék vagyunk rájuk!

Külön öröm számunkra, hogy az alsó tagozatos korcsoportban Mihályi Benedek 2. helyezett lett, a felsősök között pedig Poják Zoltán 3. helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk mindkét tanulónak!


Gergely-járás néphagyománya

Március 12-én, Gergely napján az iskolás gyerekek csapatostul házról-házra járnak. Verbuválják az iskolába a gyerekeket.
A toborzás során adományokat gyűjtöttek tanítójuk számára. A falu közössége ily módon vállalt részt a tanító eltartásából.

Tovább >>

„Légy te a változás, és tedd jobbá a világot!”

Van egy ősrégi mese a kolibriről, és arról, hogy ez a pici madár miként viselkedett egy megoldhatatlannak tűnő helyzetben. 

„Egy nap tűz ütött ki az erdőben. Minden állat menekült, mentette a saját életét. Amikor úgy látszott, a tűz bekeríti őket, rémülten megálltak és tétlenül nézték a lángokat. Fejük fölött egy kolibri repült a tűzhöz, majd onnan el, és újra vissza, megállás nélkül. A nagyobb állatok csodálkoztak és megkérdezték a kolibrit: - Hát te meg mit csinálsz? - A tóhoz repülök vízért, a csőrömben hozom cseppenként, hogy segítsek eloltani a tüzet – válaszolta a piciny madár. Az állatok kinevették, és azt mondták: - Ez ostobaság, nem vagy képes egyedül megfékezni a lángokat! - Tudom, hogy nagy a feladat, de amit tudok, azt megteszem” – szólt a kolibri, és már fordult is vissza az újabb csepp vízért.

Tovább >>

Nyuszifutás 2023

2023. április 1-én került megrendezésre az idei Jótékonysági Nyuszifutás. A Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület és a Szentendrei Kulturális Központ közösen szervezte a programot Vura Zsolt emlékére. A nevezési díj tartós élelmiszer volt, az adományokat a Szent Erzsébet Karitász és a

Családsegítő Szolgálat juttatja el a rászorulóknak. Idén a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületnek is gyűjtöttek, így állateledel-adománnyal is lehetett nevezni a két kilométeres távra.

Jutalomként mindenki befutóérmet kapott.

Iskolánkból Mihály Norbert testnevelő tanár fogta össze a gyerekeket és szervezte a részvételt. Munkájának eredményeképpen szép számmal képviseltette magát az Izbégi Általános Iskola.

A kissé hűvös idő ellenére jókedvűen és könnyedén futották le a távot a gyerekek. A legfontosabb mégis az volt, hogy segítettek a rászorulóknak és a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületnek is.

Időutazás 1848-ba

Mint minden évben, idén is visszautaztunk az időben a magyar nemzet történetének fényes napjaihoz. Zenével, idézetekkel, tánccal emlékezett iskolánk a 175 évvel ezelőtti március idusára, hiszen az 1848/49-es forradalom és szabadságharc kiváló példája annak, hogy mire képes egy nemzet, ha egyesíti erejét. A forradalom első napja pedig egyik csillagórája történelmünknek.

Tovább >>


A TV Szentendere felvétele: https://www.youtube.com/watch?v=22bo6LUT98g 

Nick Vujicic a Papp László Sportarénában

„Ha változol, megváltozik a világ” (Nick Vujicic)
Egy kis ember magot plántált tanulóink lelkébe

Nick Vujicic-ot ismerjük is meg nem is. Ismerjük a videóit, ismerjük a történetét, de talán nem ismerjük az erejét és a világra gyakorolt hatását, amíg át nem élünk vele másfél órát.

A mai előadására ellátogató hat osztály tanulói közül bizonyára sokan gazdagabb lélekkel tértek haza a Papp László Sportarénából, mint ahogyan oda megérkeztek. Néhányan bizonyára megértették, hogy az élet lényege több a pénzzel megvehető dolgoknál, több a durvasággal elért látszólagos menőségnél, több a mások fölé kerekedésnél. De több az önsajnálatnál és a csodavárásnál is. Megérthették a gyerekek, hogy mindannyiunknak szüksége van (sok) szeretetre, és nagyon rossz, ha ezt nem kapjuk meg.

Az élet lényege, hogy tettekre váltsuk emberi kincsünket, a szeretetet és a jószándékot. De az élet lényege a kudarcok - az elkerülhetetlen kudarcok - elviselése is, és még fontosabb a belőlük való tanulás. „Nem baj, ha a földre kerülsz! Az a fontos, hogy megtanulj felállni.” Ebből az üzenetből sok tanuló meríthet erőt, amikor úgy érzi, megbántották, elvették szívének egy darabját vagy személyiségének egy részét – csak lépni kell, csak új utakat kell találni, csak le kell vonni a tanulságot esetleges tévedéseinkből, hibáinkból.

Mindezért Nick Vujicic arra kérte, abban erősítette meg hallgatóságát, hogy már ma tegyen mindenki valamit azért, hogy otthon, az utcán és az iskolában jobb legyen a világ: ne legyen bántás, ne legyen megalázás, ne legyen rettegés. „Legyél te a változás!”- hallottuk tőle. Menjünk haza és tegyük jobbá az életünket azzal, hogy mi magunk leszünk jobbak szavainkban és tetteinkben.

„A mai napon tudatos döntést hozok, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne bántsak másokat. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy szeressem magamat. Sosem adom fel, és lehetőséget adok magamnak a sikerre” – hangzott tízezer torokból, mert ezt fogadta meg a mai napon a Papp László Sportaréna nézőserege Nick Vujicic-nak és önmagának.

„Ha szilvamagot ültetsz a földbe, abból szilvafa nő. Ha jóságot ültetsz a szívedbe, abból jóság nő.” Ha csak egy-két szívben kicsírázik a nem-bántok-másokat magja, már érdemes volt a mai napot nem tanulással, hanem Tanulással tölteni.

Dávid Ágnes

A csodapad

Történnek még csodák. Csodák, amik úgy melengetik szívünket, mint amikor mesét olvasunk arról, hogy a jó elnyeri méltó jutalmát. Például… egyszer csak megrázza magát egy színevesztett, agyonhasznált fapad az iskolaudvaron… és megszépül, kiegyenesedik, új színekkel, vidáman mosolyog ránk egy hűvös, téli reggelen. 

Vagy mégsem történt csoda? A pad nem magát varázsolta széppé és hibátlanná? Nem bizony. 

Hanem az történt, hogy bekopogott az iskolába egy EMBER, egy javakorabeli férfi, aki így szólt: 

És megtette. KOLOZSI GYULA, a Szentlászlói út 183/b-ből megjavította, kipótolta, befestette a padunkat az udvaron. Mert nem hagyunk veszni semmit, mert a gyerekeknek és a tanároknak szüksége van arra a padra; használják, megszerették, évek alatt az udvar és az életük részévé vált az az ülőpad a fa törzse körül.

2023 telén Kolozsi Gyula is részévé vált az udvarunknak: a segítőkészség és az önzetlenség jut eszünkbe, valahányszor arra a padra nézünk. Gyula bácsi unokája már három éve elballagott az iskolából, de az ő szeme még mindig figyeli és vigyázza az iskolaudvart. Nagyon hálásak vagyunk neki.

Így történt. 

Csoda volt. Emberi, szeretetteli, őszinte csoda. Köszönjük neki tiszta szívünkből.

Szép Magyar Beszéd verseny

“Magyar nyelv! Sarjadsz és egy vagy velünk és forró, mint forrongó szellemünk.” (Faludy György)

Örömet szerezni szép beszéddel, szép szövegek felolvasásával – ezért jöttek össze iskolánk felsős tanulói közül a legérdeklődőbbek 2022. december 13-án a könyvtárban – a „Szép Magyar Beszéd”-versenyen. Néhány néző az osztálytársak közül is kíváncsi volt a produkciókra: egy szabadon választott és begyakorolt, illetve egy először látott szöveg értő, értelmező és jól artikulált felolvasására.

Sok versenyző túlnőtt önmagán, igazi élvezetet nyújtott hallgatóságának az előadásával. A gyerekek izgalmát és feszültségét feledtette a felolvasott szövegek témája, minősége, de magával ragadó volt az egyes szövegek humora is. 

 A szabadon választott szövegek között akadt részlet Tamási Árontól, Csoóri Sándortól, Janikovszky Évától és egyéb modern szerzőktől a tanulók ízlése és karaktere szerint.  

A kötelező szöveg az 5.-6. évfolyamon Nagy Lajos „Képtelen természetrajz”-ának egyik irodalmi karikatúrája volt, a 7.-8. évfolyamon pedig Bartis Attila egy novellájának két bekezdése. Több versenyző láthatólag élvezte a szellemes szövegeket, noha egyszeri elolvasás után azonnal a zsűri – Dávid Ágnes és Pavluska Éva tanárnők – elé kellett lépniük vele. 

Elismerés és dicséret illeti a versenyen való részvételért Rózsahegyi Krisztinát, Veres Pannát, Proszenyák Petrát, Csongrádi Borbálát, Káldi Korinát, Tsereteli Annát, Kovács Margitot, Szépvölgyi Blankát. Kiemelt dicséret jár Biró Ákosnak, Baán Ilonának és Hegyesi Gergőnek, akiknek teljesítményét a szűri a legmagasabb pontszámmal jutalmazta, és akik iskolánkat a városi fordulón képviselhetik 2023. január 9. és február 10. között. 

Köszönjük tanulóink tehetségét!

Szeretettel meghívjuk Önöket iskolánk első Szülősulijára!

Ha egy kicsit is zavarja Önt, hogy gyermeke órákon át képes a mobilját nyomkodni és/vagy bugyuta játékkal tölteni az egész délutánt ... 

... ha azt veszi észre, hogy gyermeke nem úgy működik, mint ahogy Ön viselkedett gyermekkorában ...

Tovább >>

Hagyományéltető nap a szentendrei Skanzenben

Az alsó tagozat idei hagyományéltető/ pályaorientációs napjára október 13-án került sor, a gyalog is könnyen megközelíthető Szabadtéri Néprajzi Múzeumban.

A cél a mozgás és kirándulás mellett népi kultúránk, hagyományaink megismerése és éltetése cselekvéssel, játékkal, feladatokkal, az eredeti csodálatos környezetben.

Tovább >>

Október 4. Az állatok világnapja iskolánkban

Az Izbégi Általános Iskola a szomszédos Izbégi Óvodával közösen vett részt az Állatok világnapja alkalmából szervezett programokon. Az óvoda szervezte események egy részének iskolánk biztosította a helyszínt, így az óvodások ezen a napon átjöhettek az iskolába, az alsó tagozatos iskolások pedig az óvodába. Sok kisgyermeknek már ez nagy élményt jelentett!

Tovább >>

Ádám-játék

A magyar dráma napja alkalmából a Magyar Művészeti Akadémia és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem előadássorozatot szervezett Madách Imre méltán híres művének irodalomtörténeti előzményeiről és hatásáról. Az ember tragédiájának bűnbeesés jelenete már a középkorban is számos misztériumjátékot ihletet meg. Ezen Ádám-játékok közül a XVIII. században, Csíksomlyón írt ferences iskoladrámát vitte színpadra az Izbégi Általános Iskola 6.b osztálya.

Felkészülésük során a gyerekek betekinthettek a színjátszás történeti előzményeibe, valamint a Biblia kultúrkör alakító történeteinek egyikébe.

Munkájukkal az iskoladrámák történeti valósága elevenedett meg a XV. kerületi diáknézők számára: a játszva tanulás.

Horváth Dóra Ilona Magyar Bajnok

Horváth Dóra Ilona iskolánk 1.a osztályos tanulója. Pici kora óta tornázik, pár éve a Magyar Levegősportok Szövetségénél sportol. Hihetetlen akaraterejénél csak tehetsége nagyobb ennek a kicsi lánynak.

A hétvégén megrendezett Magyar Bajnokságon silk és karika kategóriában korosztályában Magyar Bajnok lett! Ráadásul ezt a teljesítményt 7 évesen érte el a 8-9 évesek között.

Fantasztikus kitartása mellett mellett kitűnő a tanulmányi eredménye is.

Nagyon büszkék vagyunk rá, szeretettel gratulálunk a szép eredményhez!


Motoros nap

Egy májusi pénteken ellátogatott hozzánk a Motorosok a gyermekekért Alapítvány nyolc tagú küldöttsége. Nagylelkűségük célja a gyerekek öröme volt. Hat csodaszép, hatalmas motorral érkeztek hozzánk, amire az összes kisbános elsős felülhetett egy körre a focipályáig és vissza. Ajándékot is kapott tőlük az iskola: társasjátékok és közlekedésről szóló mesekönyvek kerültek elő a csomagtartókból. Cserébe megvendégeltük őket pogácsával, szendviccsel és kávéval, valamint a gyerekek rajzokkal készültek nekik. Elmondhatatlanul jó érzés volt látni a gyerekek boldogságát és, hogy ilyen különleges és kedves vendégeink lehettek. Örök hálánk nekik! 

Zsóka néni, Szilvi néni, Móni néni, Tücsi néni, Kati néni és az 1/a és b osztályosok

Iskolánkban énekelt a város apraja

„Aki zenével indul az életbe, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti őt a bajon" - Kodály Zoltánnak ez a gondolata kísérte végig mottóként az iskolánkban 18. alkalommal megrendezett kistérségi népdalversenyt. 

Tovább >>

Tájékoztatás az iskola-egészségügyi munkáról, elérhetőségek

Iskolavédőnő:

Szőkéné Szabó Csilla

Iskolaorvos: 

Dr. Tamás Györgyi

Tájékoztató >>

Sztrájk

MEGERŐSÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS

Tovább >>


AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK FELHÍVÁSA A GYERMEKEK OKTATÁSHOZ VALÓ JOGÁNAK A PEDAGÓGUS SZTRÁJK ALATTI ÉRVÉNYESÜLÉSE ÉRDEKÉBEN

Tovább >>

Természettudományból (leg)jeles(ebb) az Izbégi Suli

Az Izbégi Általános Iskola 7.b osztályos csapata nyerte meg a nívós Bolyai Természettudományi Csapatversenyt a nyugat-pest megyei területi megmérettetésen. A győztes csapat tagjai 149 ponttal és 7 hibátlan feladatmegoldással jutottak tovább az országos döntőbe. 

Tovább >>

Művészeti tehetséggondozás az Izbégi Általános Iskolában

Amely évek óta működik az iskolánkban 5-6 évfolyamokon. Majd folytatódik szakköri illetve művészeti középiskolai előkészítő szintjén. Utóbbinak 100 %-os eredménye hosszú ideje.

Tovább >>

Covid-19 INTÉZKEDÉSI TERV 22.01.17

Kollégákat keresünk!

A magyar kultúra napja a legkedveltebb tananyag az Izbégi suliban

A magyar nemzet legérdekesebb, legjelentősebb hungarikumjainak plakátjait készítették el az Izbégi Általános Iskola tanulói a magyar kultúra napja alkalmából. Az érdekes projektfeladat célja az volt, hogy az iskola közelebb vigye a gyerekeket ehhez a tartalmas témakörhöz.

Tovább >>

4.a Betlehem

Az Állatvédelmi Nagykövet levele

Kedves Diáktársaim!

Környezetvédő tanáraitoktól már halhattatok arról, hogy milyen fontos az állatok felelős tartása. Bizonyára sokaknak van közületek otthon háziállata, amelyért/amelyekért felelősséget vállaltatok. De vannak olyanok is, akik nem tarthatnak állatot. Vagy amiatt, mert az állatnak nem megfelelő helyen élnek (például lakótelepen) vagy egyéb okokból.

Most hozzátok szólnék néhány szót.

Ha szívesen segítenétek gazdátlan, de emberszerető és barátságos állatokon, akkor a Szentendrei Árvácska Állatmenhelyen ezt meg tudjátok tenni. Ezen a menhelyen körülbelül 100 kutya és 110-120 macska várja az odalátogatókat. A szüleitek az alábbi számlaszámon tudnak segíteni pénzadománnyal: 64700076-10006234

Hogyha pedig a helyszínen szeretnétek az állatokkal foglalkozni, az alábbi önkéntes munkákat ajánljuk:

Ha szereted az állatokat, és szívesen töltenéd velük a szabadidődet, akkor szeretettel várunk a Szentendrei Árvácska Állatmenhelyen!

Az Izbégi Általános Iskola Állatvédelmi Nagykövete

Bolyai Matematika Csapatverseny 2021

Prof. Dr. Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke fővédnöksége mellett a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium és a BOLYAI CSAPAT Kft. a 2021/2022. tanévben nevezéses alapon megrendezte a Bolyai Matematika Csapatverseny megyei/körzeti fordulóját 3-8. osztályosoknak.

Tovább >>

Aktualitások 2021-22. tanév

Kedves Szülők!

A tanévkezdéssel kapcsolatos részletes információkat hamarosan a megszokottak szerint küldünk. Addig is a legfontosabb tudnivalókat itt olvashatják.

Első tanítási nap: 2021.09.01. szerda

Évnyitó tervezett időpontja: 2021.09.01. szerda, reggel 8 óra.

Étkezés: Továbbra is háromszori étkezés vagy ebéd rendelhető. Lehetőség van a gluténmentes / diétás étrend igénylésére - ezt orvosi igazolás bemutatásával külön kérjük jelezni!

Az étkezéssel kapcsolatos ügyintézést a következő tanévben is Varga Zsuzsa végzi. Elérhetősége a honlapon megtalálható.

Kérjük, hogy az étkezési nyilatkozat kitöltésével legyenek szívesek a 2021/22-es tanévre vonatkozó étkezési igényüket jelezni!

A Nyilatkozatok beérkezésének határideje: 2021. augusztus 25. szerdai nap.

Az étkezést 2021.09.02-től tudjuk biztosítani.


Üdvözlettel: Vezetőség

ONLINE-ból JELES

ONLINE-ból JELES - címmel írt ki pályázatot a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, 2021.április hó elején.

A pályázat kifejezetten a vírushelyzet miatt kialakult otthoni tanulás és tanítás időszakáról szólt, olyan pedagógusokat kerestek, akiket érdemesnek tartottunk mi szülők a milliónyi pedagógus közüli kiemelésre. Egy percig nem gondolkoztam, azonnal mozgósítottam titokban  szülőtársaimat. Lelkesen és teljes egyetértésben mentek az emailek...

Tovább >>

UNICEF minden gyerekért

Október 10. a Mentális Egészség Világnapja, melynek alkalmából az UNICEF idén a gyerekek és a fiatalok helyzetére hívja fel a figyelmet.  

Az UNICEF Magyarország ezekhez a kihívásokhoz próbál közvetlen segítséget nyújtani az érintett korosztály tagjainak, valamint szüleiknek és tanáraiknak is. Legújabb hírlevelünkben ismerkedjen meg programjainkkal és keressen minket.

Itt vagyunk, hogy segíthessünk!

TOVÁBB

Molnár Gábor országos bajnok lett Piliscséven

Az Édesapa levele:

2021-ben élért eredmények

Magyar Nyílt Nemzeti Endurocross Kupa sorozat 85 cm3 év végi összetett 1. hely.
Szlovák Nyílt Junior Motocross Bajnokság 85 cm3 év végi összetett 2. hely.

2021-ben Gabi még indult három versenyhétvégén a Cseh Junior Bajnokságban 85 cm3-ben /ez a régió legerősebb versenysorozata/ itt Top 8 volt a legjobb összetett napi eredménye. Illetve Magyar Nyílt Nemzeti Junior Motocross Bajnokságban két fordulón ahol 4-ik helyezéseket ért el.

2022-ben Gabi utolsó évét tölti ebben a korcsoportban /85 cm3/.
Terveink között szerepel a Magyar Motocross Bajnokság illetve Cseh Motocross Bajnokság teljes szezonjában versenyezni.

Ezek az eredmények 8 év munkája után születtek!

Köszönjük a lehetőséget és a sok segítséget amit kaptunk!

Üdvözlettel /Best Regards/Freundliche Grüße:
Molnár Gábor


Izbégi Gyermekekért Alapítvány 1%

Kérjük támogassa az Izbégi Gyermekeket személyi jövedelemadójának 1%-val.

Az Izbégi Gyermekekért Alapítvány

Adószáma: 

Számlaszáma: