ZöldOkos Kupa


Színezd zöldre a sulis hétköznapokat, vegyél részt a 2021-es ZöldOkos Kupán!


Ebben a tanévben a pandémia miatt elmaradtak az általunk szervezett Fenntarthatósági témahét rendezvényei, így a kistérségi környezetvédelmi verseny is.

Büszkeséggel tölt el, hogy ennek ellenére a környezettudatosság megjelent tanulóink versenyszellemének is köszönhetően. A 7. évfolyamról 19 lelkes diák vett részt a megyei megmérettetésen, mindegyik csapat dicséretes helyezést ért el.

A ZöldOkos Kupa csapatverseny részvevői a hétköznapokban is megélt ökotudatos életmódra, a környezettudatos szemléletre hívták fel figyelmünket.

A 2021. évi Fenntarthatósági témahét és a verseny kiemelt témái az erdő mint ökoszisztéma, a zöld gazdaság és a fenntartható közösségek. A tudáspróba háromfordulós feladatait 2021. március 31-ig kellett online módon megoldani.

A versenyen részt vevő tanulók névsora

Kemény Máté, Hupek László, Németh Ábel – 7.a (10. hely)

Dér Botond, Hajtmanszki Barnabás, Csalóczki Domonkos – 7.b (15. hely)

Kardos Laura, Bíró Árven, Rédei Rozi – 7.a (16. hely)

Stefanek Hunor, Kovács Kende, Zilahi-Soós Nimród – 7.c (18. hely)

Balogh Lili, Kunkli Zita, Debreczi Hanna, Nagy Netti – 7.b (20. hely)

Fekete Tamás, Szabó-Gyurgyik Bence, Gyarmati Robin – 7.c (31. hely)

Felkészítő tanárok

Öze Noémi és Berényi-Szabó Sarolta

A Pest megyei fordulón kb. 50 csapatnak sikerült megoldani a ZöldOkos Kupa 3 feladatsorát. Külön dicséretet érdemel, hogy az izbégi csapatok közül egyik csapat sem adta fel, pedig mindhárom fordulót az online oktatás ideje alatt kellett megoldani és beküldeni.