ONLINE-ból JELES

ONLINE-ból JELES - címmel írt ki pályázatot a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, 2021.április hó elején.

A pályázat kifejezetten a vírushelyzet miatt kialakult otthoni tanulás és tanítás időszakáról szólt, olyan pedagógusokat kerestek, akiket érdemesnek tartottunk mi szülők a milliónyi pedagógus közüli kiemelésre. Egy percig nem gondolkoztam, azonnal mozgósítottam titokban szülőtársaimat. Lelkesen és teljes egyetértésben mentek az emailek...

Május 7.-én lezárták a pályázatot. Nem jött hír...felkerestem a kiíró tanács honlapját és könnyes szemekkel vettem tudomásul, bizony a mi tanító nénijeink különdíjat nyertek az ORSZÁG LEGJOBB TANÍTÓ PÁROSA címmel!

Sírtunk szülők, sírtak a tanítók, ujjongtak a gyerekek. Volt házilag készített oklevél átadás, vastaps és virág, amit a gyerekek adtak át.

2021.06.04.-én a díjátadóra a Belügyminisztérium márványaulájában került sor. Ladányi Mónika és Mezeiné Gasparics Viktória imádott tanító nénijeink személyesen juthattak el és vehették át az okleveleiket és lettek gazdagabbak eme élmény által.

Köszönettel tartozunk mi szülők is, az iskola vezetősége felé, hogy lehetővé tették az átadón való részvételüket és a gyerekek aznapi felügyeletét!

Így lett a mi drága Móni nénink és Viki nénink AZ ORSZÁG LEGJOBB TANÍTÓ PÁROSA 2021 évében amikor a világ éppen betegeskedett és nehéz napokat élt minden gyermek, szülő, család és közösség. De ŐK ketten ekkor is tanították, összetartották, lelkesítették és lelkileg is ápolták minden gyermekek lelkét és hozzánk szülőkhöz is mindig volt egy bátorító, biztató mondatuk!

Biró Szilvia