Archívum

Aktuális Programjaink

Id. Szántay Csaba Országos Általános Iskolai Kémiaverseny

Az online oktatás időszakában a 7. a és 7.b. osztály lelkes tanulói részt vettek egy különleges országos kémiaversenyen, amelyet ebben a tanévben szerveztek először. 

109 csapat jelentkezett az országból vegyesen 7. és 8. osztályosok, az izbégiek 17. helyezést értek el.

A Bükkösök csapat tagjai:

A versenyre Őze Noémi kémia tanár készítette fel a csapatot, és a szervezésben nagyon sok segítséget kaptak Berényi-Szabó Sarolta tanárnőtől.

Tovább >>

Színezd zöldre a sulis hétköznapokat!

Ebben a tanévben a pandémia miatt elmaradtak az általunk szervezett Fenntarthatósági témahét rendezvényei, így a kistérségi környezetvédelmi verseny is. 

Büszkeséggel tölt el, hogy ennek ellenére a környezettudatosság megjelent tanulóink versenyszellemének is köszönhetően. A 7. évfolyamról 19 lelkes diák vett részt a megyei megmérettetésen, mindegyik csapat dicséretes helyezést ért el.

Tovább >>

Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny

Évek óta részt veszünk tanítványainkkal az anyanyelvünk értékeinek megőrzéséért szervezett Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási versenyen. Az idei tanévben is elkezdtük a felkészülést már a novemberi nevezés óta. Örömünkre sok igyekvő diák jelentkezett, és ugyan a felkészülésükre is hatással volt a vírushelyzet, de legtöbben mégis megoldották a februári verseny feladatait. A verseny anyaga szinte minden évfolyamon azonos ismeretekre épül, természetesen fokozatosan bővül az évek során a 8. évfolyamig. 

Tovább >>

Bolyai Természettudományi Csapatverseny

"Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben."

2021 február 5-én 3 hetedikes csapat vett részt a  Bolyai Természettudományi Csapatversenyen körzeti fordulóján. Idén a járványhelyzet miatt online feladatsorokat kellett megoldani. A felkészülési időben sok természettudományos ismerettel gazdagodtak a diákok, lelkesen készültek. Pontos helyezést még nem tudunk, csak annyit, hogy mindhárom csapat bekerült az első tíz közé! 

Tovább >>

Bolyai csapatverseny

Alsó tagozat

Ebben az évben a szokásostól eltérően került megrendezésre a Bolyai Anyanyelvi Verseny. Iskolánkból 4 alsó tagozatos csapat nevezett a megmérettetésre. A vírushelyzet miatt, most nem volt lehetősége a gyerekeknek a többi iskola diákjaival közösen versenyezni. Az online lebonyolítás ismeretlen volt még számukra.

A nehezített körülmények ellenére, nagyon büszkék vagyunk diákjainkra, mert a 4 versenyző csapatból, 3 bekerült a megye legjobb 10 csapata közé. A 3.c osztály csapata pedig a 6. helyen végzett.

3.c osztály csapata: Gálfi Emma, Grimm Bettina, Sziráki Marcell, Pintér Boldizsár (6.helyezett)

3.a osztály csapata: Szabó Kristóf, Szabó Vencel, Matits Milán, Cirják Irma

4.a és 4.b vegyes csapata: Bassa Flóra, Szentesi Lili, Káldi Korina, Vaprezsán Kristóf (8. helyezett)

4.c csapata: Csömöri Petra, Balázs Mirella, Pápai Benedek, Huszti Barna (9.helyezett)

Minden versenyző gyermeknek szeretettel gratulálunk!

Tovább >>